Поділитись:

У Луцьку нацгвардійці роздавали перехожим ялинки (фото)

Четвер, 31 грудня 2020, 11:15
У Луцьку нацгвардійці роздавали перехожим ялинки (фото)

У Луцьку гвардійці напередодні Нового року роздавали перехожим подарунки, які вони зробили власноруч.

Акцію влаштували у середу, 30 грудня, біля ялинки на площі перед «Променем», повідомили на сторінці військової частини 1141 Національної гвардії України у фейсбуці.

Перехожим – дорослим і малечі – зі святковими побажаннями гвардійці дарували власноруч зроблені ялинки та вітальні листівки. 

Минулого року військовослужбовці організовували схожий захід на Театральному майдані Луцька. Він зібрав масу позитивних відгуків та вражень громадян. Тому цього разу  знову вирішили зробити маленький подарунок лучанам і гостям міста з нагоди Нового року та Різдва Христового.

«Дехто не вірив, що ми просто хочемо зробити подарунок напередодні свят, який до того ж виготовили власними руками.  І як же приємно було бачити  радість в очах дітей і дорослих.  Для нас це – найбільша нагорода від громадян», – розповіла гвардійка Раїса Цісарук.

Громадяни, які отримали гвардійські ялинки дякували за передсвяткову порцію позитиву. А діти віддячили військовим своїми щирими усмішками.

«Це так приємно і зворушливо, – поділилася враженнями лучанка Тетяна. – У наш час зустріти людей, які роблять добро і безкорисливі справи – справжня рідкість. Дякую за вашу душевну щедрість». 

У Луцьку нацгвардійці роздавали перехожим ялинки (фото)У Луцьку нацгвардійці роздавали перехожим ялинки (фото)У Луцьку нацгвардійці роздавали перехожим ялинки (фото)У Луцьку нацгвардійці роздавали перехожим ялинки (фото)У Луцьку нацгвардійці роздавали перехожим ялинки (фото)У Луцьку нацгвардійці роздавали перехожим ялинки (фото)У Луцьку нацгвардійці роздавали перехожим ялинки (фото)У Луцьку нацгвардійці роздавали перехожим ялинки (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів