Поділитись:

Один день до свята: скільки коштують ялинки біля Старого ринку у Луцьку (фото)

Середа, 30 грудня 2020, 10:00

Поруч і Старим ринком у Луцьку передсвяткове пожвавлення. Люди метушаться роблячи важливі покупки напередодні свят. Серед іншого купують і ялинки, які вже за два дні створюватимуть у домі неповторну зимову атмосферу. 

Журналісти ІА "Конкурент" і собі пройшлися між зелених рядів ялинок і сосен поблизу Старого ринку, аби дізнатися, скільки перед святами коштують новорічні красуні. 

На перший погляд, ціни на дерева не змінилися з моменту початку торгівлі. Як і раніше, найменші зроблені з гілок деревця тут коштують від 50 гривень. За таку ціну тут можна придбати ялинку висотою 30-40 сантиметрів. Дещо вищі дерева, сформовані з гілок, обійдуться у 100-150 гривень. 

Ціни на ялинки і сосни також тримаються стабільно. До прикладу, за двометрове дерево середньої пишності вам доведеться віддати 200-250 гривень. Невеличкі метрові ялинки і сосни коштуватимуть покупцям близько 40-70 гривень. Півтораметрові дерева обійдуться вам у 100-150 гривень. 

Далі ціна залежить від висоти, пишності і стану дерева. Найдорожча ялинка тут сягає близько 3 метрів у висоту, і коштує 850 гривень. 

А ви вже придбали і прикрасили ялинку? Діліться з нами своїми світлинами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів