Поділитись:

В Ізраїлі послаблюють умови проходження карантину

Четвер, 31 грудня 2020, 03:10
В Ізраїлі послаблюють умови проходження карантину

Ізраїльський уряд прийняв рішення про послаблення умов проходження карантину для тих, хто прибуває в країну.

Замість обов’язкового карантину в готелі дозволять проходити самоізоляцію вдома за дотримання низки умов. Про це пише "Суспільне".

"Комісія міністрів з боротьби із коронавірусом шляхом телефонного голосування затвердила пропозицію міністра охорони здоров'я про скасування обов'язкового загального карантину в готелях. Замість цього ті, хто повернулися з будь-якої країни світу, зможуть проходити карантин вдома, або в будь-якому іншому місці, де можливо виконати всі необхідні умови для карантину", – йдеться у повідомленні.

Серед необхідних умов наявні наступні:

1. Пройти аналіз на COVID-19 після прибуття в аеропорт імені Бен-Гуріона;

2. Надати письмове зобов'язання перед виїздом на домашній карантин про додатковий аналіз на COVID-19 на дев'ятий день карантину і виконати його;

3. Надати письмову інформацію про точне місце домашнього карантину і зобов'язання прибути на місце його проходження, а також зобов’язання не використовувати при цьому і при другому обов’язковому аналізі на COVID-19 громадський транспорт.

Також повідомляється, що міністерство оборони Ізраїлю застосує програму допомоги щодо виконання зобов’язань із проходження домашнього карантину. Окрім того, контроль та нагляд за його дотриманням здійснюватимуть уповноважені органи.

Рішення набуде чинності після затвердження законодавчою комісією Кнесету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів