Поділитись:

Головне у Луцьку за вівторок, 29 грудня

Вівторок, 29 грудня 2020, 21:00
Головне у Луцьку за вівторок, 29 грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 29 грудня.

Про волинського посадовця, який «спалився» на хабарі

У Луцьку одного з керівників сектору власної безпеки державної фіскальної служби затримали на одержанні хабаря у розмірі  2 тисяч доларів США. Слідство вважає, що правоохоронець вимагав від підприємця та його партнера ці кошти в якості щомісячної плати за не створення штучних перешкод у здійсненні підприємницької діяльності.

Затриманому податківцю вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Про те, що луцький «Водоканал» хоче збудувати стадіон

У Луцьку на вулиці Теремнівській планують вдихнути нове життя у футбольне поле, яке там знаходиться ще з радянських часів. 

Це обговорювали під час сесійного засідання Луцькради. 

На розгляд винесли питання про надання «Луцькводоканалу» відповідної земельної ділянки для будівництва та обслуговування спортивного комплексу. Депутат фракції «СВІДОМІ» Андрій Лучик поцікавився, звідки у підприємства кошти для будівництва стадіону, і чи не з'явиться там через кілька років багатоповерхова забудова.

Директор КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк запевнив, що це буде саме стадіон. Детальніше – у нашому матеріалі.

Про те, як покарали винуватця смертельної ДТП на Волині

Винуватець смертельної ДТП на Волині втрапив за ґрати на понад чотири роки. Його також на два роки позбавили права керувати транспортними засобами.

Окрім того, з винуватця ДТП стягнуть на користь потерпілих – батьків загиблого – понад 700 тисяч гривень матеріальної та моральної шкоди. Подробиці – тут.

Про жахливе вбивство на волинському підприємстві

Тіло загиблого 42-річного волинянина, знайшли на території одного із підприємств у Горохівському районі. За підозрою у вчиненні умисного  вбивства поліцейські затримали 53-річного жителя району, робітника підприємства. Слідчі з’ясували, що чоловік під час конфлікту із загиблим спрямував йому в обличчя струмінь води із миючого апарата, яка потрапила до рота, що спричинило смерть потерпілого.

Пізніше стало відомо, що трагедія сталася на території приватного підприємстві «Злагода», яке займається виробництвом м'ясних продуктів. Загиблий працював засолювачем м’яса, а вбивця – прибиральником. Деталі – за посиланням.

Про контрабандиста, який ховав марихуану у трусах і шкарпетках

У пункті пропуску «Ягодин» службовий собака з пошуку наркотичних речовин допоміг викрити порушника. Як виявилося, пасажир рейсового автобуса – громадянин України 1966 року народження, яким «зацікавився» службовий пес прикордонників, ховав на тілі кілька пакунків з марихуаною. Мандрівник ховав 1 пакунок у спідній білизні та ще 2 пакунки – в шкарпетках. Всього – майже 30 грамів «зілля».

Подробиці – тут.

Про відкриття «сезону полювання» на нелегальні ялинки 

Працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області спільно з поліцейськими влаштували рейд ялинковими ринками.  

Журналісти ІА «Конкурент» теж вирушили на перевірку та подивилися які найчастіші порушення знаходять у продавців, а також розпитали, на що варто звертати свою увагу при покупці новорічного дерева.  

Про це – у нашому матеріалі.

Інші цікаві й корисні новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів