Поділитись:

Головне у Луцьку за понеділок, 28 грудня

Понеділок, 28 грудня 2020, 21:00
Головне у Луцьку за понеділок, 28 грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 28 грудня.

Про те, як луцькі медики і DZIDZIO виконали антикоронавірусний танець

Сімейну лікарку Оксану Змій, медсестру Людмилу Колодій та лікаря-реабілітолога Олександра Солобчука, які брали участь у створенні антикоронавірусного танцю, запросили в студію «Світського життя» з Катериною Осадчою. Ведуча подякувала медикам за роботу і розпитала, як виникла ідея записати такий танець і як рятуються від навантаження на роботі. 

Як зазначили лікарі, антикоронавірусний танець – це спонтанна ідея. Знімали спочатку для себе на телефон, а потім зробили монтаж. Головне, кажуть медики, налаштовуватися на позитив. Більше – за посиланням.

Про те, як патрульні наздоганяли п'яного на BMW

У неділю, 27 грудня, близько 9-ї години, екіпажі патрульної поліції в радіоефір отримали інформацію від колег про те, що на автодорозі Н-22 (Устилуг — Луцьк — Рівне) в сторону Луцька переслідують автомобіль BMW 530 на іноземній реєстрації, який грубо порушує правила дорожнього руху та не виконує вимогу про зупинку, – інформує патрульна поліція Волині. 

Аби зупинити порушника, патрульні створили штучний затор на вулиці Героїв УПА, керманич, об'їжджаючи його, звернув на вулицю Безіменну, де й був остаточно заблокований.

У водія BMW, якому днем раніше виповнилося 27-років, інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд  у лікаря підтвердив, що водій був «під мухою». Подробиці – тут.

Про те, хо у Луцьку зможе безкоштовно їздити у громадському транспорті

Рішення про затвердження переліку категорій прийняли на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради. Начальник міського управління транспорту Володимир Степанов зазначив, що категорії залишилися незмінними з минулого року. Тільки на автобусних маршрутах Луцька цього року безкоштовно зможуть їздити також і хворі на гемодіаліз. Повний перелік пільгових категорій – у нашому матеріалі.

Про впровадження у луцьких школах меню за рецептами Клопотенка

У луцьких школах у меню можуть з'явитися страви за рецептами популярного українського кулінара і блогера Євгена Клопотенка. Відповідне доручення начальниці управління освіти Зіновії Лещенко дав міський голова Ігор Поліщук

Більше інформації – тут.

Про закиданий сміттям луцький сквер

Лучанку Альону Коробко обурила кількість сміття, яким захаращений один з міських скверів, і те, що комунальники не поспішають тут прибирати.

«Хочу привернути вашу увагу до свинства найвищого рівня. Це скверик з білочками на Рівненській. Сказали, він в підпорядкуванні міста. Куди можна звернутись, щоб цей триндець прибрали? Як жити в місті де люди таке розводять?», – написала вона у фейсбуці.

Деталі – за посиланням.

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів