Поділитись:

Двоє жінок зі спільником: волинських наркодилерів взяли під варту (ФОТО)

П'ятниця, 25 грудня 2020, 12:08
Двоє жінок зі спільником: волинських наркодилерів взяли під варту (ФОТО)

Трьом мешканцям Нововолинська, підозрюваним у неодноразовому придбанні, зберіганні з метою збуту й збуті наркотичних засобів (ч.2 ст. 307 КК України), суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Упродовж вересня-грудня 2020 року правоохоронці зафіксували три епізоди збуту 49-річною жінкою таблеток з умістом бупренорфіну. Двічі вона збувала наркотики разом із 37-річним спільником.

23-річну раніше судиму жительку Нововолинська викрито в тому, що вона упродовж жовтня-грудня 2020 року також тричі збувала охочим такі ж таблетки.
У ході обшуків, проведених в оселях підозрюваних 23 грудня 2020 року, вилучені наркотичні засоби, мобільні телефони та гроші, отримані від незаконного промислу.

Двоє жінок зі спільником: волинських наркодилерів взяли під варту (ФОТО)Двоє жінок зі спільником: волинських наркодилерів взяли під варту (ФОТО)Двоє жінок зі спільником: волинських наркодилерів взяли під варту (ФОТО)Двоє жінок зі спільником: волинських наркодилерів взяли під варту (ФОТО)

Наступних 60 днів усі троє підозрюваних у вчиненні цих злочинів перебуватимуть під вартою.

Зауважимо, що санкцією ч.2 ст. 307 ККУ за неодноразове незаконне придбання, зберігання з метою збуту і збут наркотичних засобів передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів