Поділитись:

Лучанка-наркобарига може провести 12 років за ґратами

Понеділок, 14 грудня 2020, 17:25
Лучанка-наркобарига може провести 12 років за ґратами

28-річна жителька обласного центру Волині купувала, зберігала і продавала небезпечні психотропи в особливо великих розмірах.

Про це повідомили на сторінці Волинської обласної прокуратури у фейсбуці.

Прокурори Луцької місцевої прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом  незаконного придбання, зберігання з метою збуту, особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах 28-річній жительці міста Луцька  (ч. ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

Встановлено, що жінка через інтернет-додаток незаконно придбала особливо небезпечну психотропну речовину – PVP загальною масою 1,8782 г, обіг якої заборонено, з метою її подальшого збуту на території Волині.

Окрім того, зловмисниця в такий же спосіб придбала психотропну речовину – амфетамін, в особливо великих розмірах з метою її подальшого збуту.

Під час отримання посилки від невстановленої особи 1 жовтня 2020 року працівники поліції затримали та вилучили 80,372 г амфетаміну.

Під час огляду за місцем проживання особи, правоохоронці виявили та вилучили шість поліетиленових пакетиків з PVP, а ще чотири напередодні розкладених  «закладки» були знайдені на території парку міста Рожище.

Обвинуваченій загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів