Поділитись:

У Нововолинську затримали трьох наркодилерів (фото)

Середа, 23 грудня 2020, 17:55

Національна поліція продовжує очищувати місто Нововолинськ від розповсюджувачів наркотичних речовин.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У середу, 23 грудня, у місті затримали трьох осіб, які розповсюджували заборонені речовини. Протиправну діяльність зловмисники провадили останні кілька місяців. Віднині за це вони можуть провести за ґратами від 6 до 10 років. 

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) сьогодні працівники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області спільно з Нововолинським відділенням поліції провели санкціоновані обшуки. 

У 49-річної місцевої жительки та її 37-річного співмешканця виявили наркотичні засоби та психотропні речовини, мобільні телефони, банківські картки, зіп-пакети та інші речі, які могли використовуватись у їх злочинній діяльності. Також правоохоронці задокументували три факти збуту заборонених речовин цими зловмисниками з метою особистого незаконного збагачення. 

Нині вони затримані, їм оголосили підозри. За такі злодіяння жінці й чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Вирішують питання про обрання їм запобіжного заходу. 

Також сьогодні в Нововолинську поліцейські задокументували кілька фактів збуту наркотиків 23-річною місцевою мешканкою, яка реалізовувала психотропи на території міста. Нині жінка також затримана в порядку ст. 208 КПК України, вирішують питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів