Поділитись:

«Зґвалтоване кохання»: Андрій Осіпов презентує у Луцьку новий роман

Четвер, 24 грудня 2020, 19:31
«Зґвалтоване кохання»: Андрій Осіпов презентує у Луцьку новий роман

Ексдепутат Луцькради, адвокат, очільник Одеської кіностудії Андрій Осіпов презентує в Луцьку свою вже другу художню книгу «Зґвалтоване кохання».

Подія відбудеться 27 грудня у культурному центрі Passage Interdit (вул. Набережна, 42). Початок о 15:00.

У романі «Зґвалтоване кохання» читач знову зустрічає адвоката Никанора Скрипника, головного героя першої книги автора – «З особливою жорстокістю». Проте Андрій Осіпов переконує, що книги можна читати у будь-якій послідовності.

Про що роман:

«Цей твір переважно про кохання. Мене цікавили питання: як виникає кохання, чому і як воно може бути невчасним і забороненим, ганебним; як кохання може зникнути і хто в тому винний... В основі сюжету – кримінальна справа проти 74-річного Олександра Величка, якого звинувачують у зґвалтуванні 20-річної сусідської дівчини Оксани Король. Захист у цій справі приймає на себе адвокат Никанор Скрипник. Протистоїть йому помічник прокурора Сергій Савчук. Справа набуває широкого розголосу, резонансу і призводить до трагічних наслідків. Завершують цю історію два епілоги: розв’язка очима захисника Скрипника і кілька сторінок з щоденника підсудного. Це моя друга художня книга. Це роман про адвоката і правосуддя. Але передусім це книга про несподівані повороти людського життя», – зазначає письменник.

Кого зацікавить: правозахисників, які зможуть впізнати себе та колег, схеми та методи роботи; молодь та підлітків, які хотіли б знати й розуміти різні життєві ситуації кримінальних психологів; психотерапевтів та всіх, хто досліджує чи цікавиться стосунками, поведінкою та мотивами дій людей; любителів детективів та трилерів з динамічним сюжетом.

Модеруватиме зустріч – головний редактор ІА «Конкурент», депутат Луцької міської ради Андрій Лучик.

Вхід на подію вільний, але дотримання маскового режиму та соціальної дистанції – обов’язкове. Під час заходу можна буде придбати книгу та взяти автограф. Передбачена онлайн-трансляція на сторінці видання Конкурент у facebook: https://www.facebook.com/ua.konkurent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів