Поділитись:

Селами Луцької громади їздив святковий автобус з Миколаєм (фото)

Субота, 19 грудня 2020, 11:21
Селами Луцької громади їздив святковий автобус з Миколаєм (фото)

У переддень свята, святий Миколай вирушив у казкову подорож селами Луцької територіальної громади, щоб привітати слухняних діток. Його диво-автобус SKY BUS першим завітав до мешканців села Забороль.

Про це повідомляє Луцькрада.

Із прибуттям святого, для дітей розгорнулася справжня казка за участю відомих мультиплікаційних героїв, які розповіли історію про те, чому важливо цінувати свята і друзів. Потому святий Миколай привітав присутніх із прийдешніми святами та побажав усім завжди залишатися добрими, чуйними і слухняними.

Також до вітальних слів долучився луцький міський голова Ігор Поліщук.

“Нехай ці свята принесуть радість і злагоду в ваші домівки, гарний настрій, оптимізм, впевненість в кращому завтрашньому дні, і, насамперед, міцне здоров’я”, - побажав він мешканцям села Забороль.

Довгоочікувані подарунки для тутешніх діток стали кульмінацією свята. Також диво-автобус святого Миколая відвідає такі села Луцької територіальної громади, як Антонівку, Одеради, Сьомаки, Княгининок, Іванчиці, Жидичин, Прилуцьке.

Селами Луцької громади їздив святковий автобус з Миколаєм (фото)Селами Луцької громади їздив святковий автобус з Миколаєм (фото)Селами Луцької громади їздив святковий автобус з Миколаєм (фото)Селами Луцької громади їздив святковий автобус з Миколаєм (фото)Селами Луцької громади їздив святковий автобус з Миколаєм (фото)Селами Луцької громади їздив святковий автобус з Миколаєм (фото)Селами Луцької громади їздив святковий автобус з Миколаєм (фото)Селами Луцької громади їздив святковий автобус з Миколаєм (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів