Поділитись:

Луцькою громадою мандруватиме диво-автобус зі Святим Миколаєм

П'ятниця, 18 грудня 2020, 08:40

фото ілюстративне 

Щороку напередодні 19 грудня серця дітей завмирають в очікуванні свята. У цей світлий день усі з нетерпінням чекають тієї казкової миті, коли прийде Святий Миколай та щедро обдарує подарунками. Кожна дитина сподівається на маленьке диво.

Цьогоріч вперше відбудеться казкова подорож Святого Миколая населеними пунктами Луцької міської територіальної громади. Від мантруватиме на диво-автобусі з дотриманням карантинних обмежень, – повідомили в пресслужбі Луцької міської ради. 

З 18 по 20 грудня пориньте у феєричну атмосферу найказковішого свята року разом із популярними мультгероями Грінчем, Олафом, Мартою Мей, ельфом та оленем. Чекайте на зустріч з найтаємнішим добродієм, чудотворцем, який завітає у місто та кожен старостинський округ, щоб фантазію зробити реальністю, мрії – дійсністю, сум перетворити на радість, тривогу – на щастя, подарувати надію.

Організатори заходу: управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Свято-Миколаївський Жидичинський монастир та Творча Студія Наталії Журавльової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів