Поділитись:

Святий Миколай та рятувальники влаштували малечі святковий квест (фото)

П'ятниця, 18 грудня 2020, 13:10
Святий Миколай та рятувальники влаштували малечі святковий квест (фото)

Для дітей співробітників Управління ДСНС України у Волинській області з нагоди Дня святого Миколая влаштували святковий квест. 

Навчально-розважальний захід відбувся у четвер, 17 грудня, повідомили на сайті УДСНС України у Волинській області.

У 25-й Державній пожежно-рятувальній частині відбувся навчально-розважальний захід для дітей співробітників Управління ДСНС України у Волинській області з нагоди Дня святого Миколая. Захід відбувся за сприяння первинної профспілкової організації працівників апарату і структурних підрозділів Управління ДСНС України у Волинській області.

Святковий квест з правил безпеки школярі та дошкільнята пройшли під супроводом Миколая та рятувальників. Діти пригадали важливі правила безпеки, ознайомилися зі специфікою роботи рятувальника, побачили у дії вогнегасник, вчилися в’язати рятувальні вузли й приміряли одяг вогнеборців.

Опісля виконання усіх умов квесту на дітлахів чекали сюрпризи та подарунки.

Святий Миколай та рятувальники влаштували малечі святковий квест (фото)Святий Миколай та рятувальники влаштували малечі святковий квест (фото)Святий Миколай та рятувальники влаштували малечі святковий квест (фото)Святий Миколай та рятувальники влаштували малечі святковий квест (фото)Святий Миколай та рятувальники влаштували малечі святковий квест (фото)Святий Миколай та рятувальники влаштували малечі святковий квест (фото)Святий Миколай та рятувальники влаштували малечі святковий квест (фото)Святий Миколай та рятувальники влаштували малечі святковий квест (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів