Поділитись:

На ярмарку для лікування онкохворої волинянки зібрали 35 тисяч гривень

Субота, 19 грудня 2020, 06:58
На ярмарку для лікування онкохворої волинянки зібрали 35 тисяч гривень

У Луцьку під час благодійного ярмарку "Хвиля добра" волонтерам вдалося зібрати 35 тисяч 524 гривні, які передадуть для онкохворої волинянки.

Про це Суспільному розповіла організаторка Лариса Новосад.

Усі гроші передадуть Альбіні Ярмолюк, яка бореться з онкозахворюванням.

Організувала захід громадська організація "Батьки дітей із синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку" на вулиці поруч із кав’ярнею "Старе місто".

За одним із прилавків ярмарку власну випічку продавала сестра Альбіни Ярмолюк, волинянки, якій збирають гроші на лікування. Як розповіла дівчина, її сестра занедужала на гострий лейкоз – хворобу крові.

На ярмарок "Хвиля добра" із села Чаруків приїхали Наталія Дацюк і Діана Гаврилюк. Кажуть: купують вироби, щоб допомогти односельчанці Альбіні. Покупчиня Ірина Шубала прийшла на ярмарок разом зі своїми студентами. З її слів, вирішили долучитися до збору коштів дівчинці та підтримати морально й фінансово.

Представлені на продаж вироби виготовляли учні і студенти різних навчальних закладів, розповідають організаторки ярмарку Лариса Новосад і Олена Мельник. Зі слів Лариси Новосад, усього організували й провели до 20 майстер-класів.

Нагадаємо, до благодійного ярмарку готувалися впродовж чотирьох місяців, відбувалися творчі майстер-класи, де всі охочі опановували секрети виготовлення різноманітних виробів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів