Поділитись:

Благодійний фестиваль для дітей з аутизмом у Луцьку провели онлайн

П'ятниця, 04 грудня 2020, 04:10
Благодійний фестиваль для дітей з аутизмом у Луцьку провели онлайн

Благодійний фестиваль “Янголята в колі друзів” цього року відбувся онлайн. Святковий захід до дня людей з інвалідністю організувала громадська організація "Спілка батьків інвалідів з розладами аутичного спектру "Янголята".

Як розповіла Суспільному організаторка дійства Юлія Поліщук, такий захід організували вже вдруге, однак через карантин цьогоріч фестиваль довелося перенести в інтернет-простір.

З її слів, долучилися до онлайн-заходу колективи з Луцька, Горохова, Червонограда та Львова. Каже: діти та їхні батьки співали, танцювали, демонстрували акторську майстерність на відео. Усі матеріали попередньо відзняли та показали онлайн.

"Крім того, що діти мали підготувати номер, також потрібно було записати на відео. Це дітям дає задоволення від виступів, а також соціалізацію. Для батьків це важливо, що їх діти мають можливість розвиватися у творчості", – зауважила організаторка.

Як розповіла Юлія Поліщук, діти з їхньої організації показували "Алісу в країні чудес". Для цього номера спеціально шили костюми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів