Поділитись:

Головне у Луцьку за вівторок, 8 грудня

Вівторок, 08 грудня 2020, 21:00
Головне у Луцьку за вівторок, 8 грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 8 грудня.

Про те, як лучани майже місяць живуть без опалення

Багатоповерхівку на проспекті Соборності, 32 А, у якій четвертий тиждень немає тепла, обстежили працівники ЖКП. У мешканців перших поверхів будинку батареї холодні. На верхніх – ледь теплі. Поки майстри ЖКП шукають причину, люди ходять вдома у верхньому одязі, вмикають обігрівачі, але температура у кімнатах все одно не підіймається вище за +16. Детальніше – за посиланням.

Про «Берлінську стіну», яку звели у Луцьку

Вже понад тиждень під будівлею історичного факультету ВНУ імені Лесі Українки стоїть дивна бетонна конструкція, яка привертає увагу перехожих. Що це і для чого – читайте у нашому матеріалі.

Головне у Луцьку за вівторок, 8 грудня

Про трагедію у волинському селі, де повісився 53-річний чоловік

У волинському селі покінчив життя самогубством 53-річний місцевий мешканець. Трагічна подія сталася у понеділок, 7 грудня, у селі Суськ Ківерцівського району. Більше – тут.

Про те, яким засніженим був Луцьк сім років тому

Луцьк так давно не бачив справжніх снігових заметів, що мешканці обласного центру Волині можуть за снігом хіба ностальгувати. Пропонуємо вам насолодитися чарівними спогадами про зиму 2012-2013 років.

Головне у Луцьку за вівторок, 8 грудня

Про волинян, яких відзначив Зеленський

Двоє волинян отримали відзнаки – Орден княгині Ольги ІІІ ступеня та почесне звання «Заслужений юрист України» – від Президента України Володимира Зеленського. Подробиці – тут.

Про пожежу у Луцьку

Пожежа сталася виникла на відкритому балконі у квартирі на п’ятому поверсі багатоквартирного житлового будинку на вулиці Захарова в Луцьку. Детальніше – за посиланням.

Про те, коли у Луцьку прикрашатимуть центральні ялинки

Новорічні ялинки у центрі Луцька почнуть прикрашати одразу після завершення всіх тендерів. За словами заступниці начальника відділу благоустрою міста департаменту ЖКГ Любові Грабовської, роботи можуть розпочатися вже у суботу, 12 грудня. Більше інформації – тут.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів