Поділитись:

В куртках у квартирі: багатоповерхівка в Луцьку вже цілий місяць без тепла (відео)

Вівторок, 08 грудня 2020, 06:57
В куртках у квартирі: багатоповерхівка в Луцьку вже цілий місяць без тепла (відео)

Багатоповерхівку на проспекті Соборності, 32 А, у якій четвертий тиждень немає тепла, обстежили працівники ЖКП.

Як розповів Суспільному заступник директора підприємства Богдан Колацький, знайшли кілька причин.

У мешканців перших поверхів будинку батареї холодні. На верхніх – ледь теплі. Поки майстри ЖКП шукають причину, люди ходять вдома у верхньому одязі, вмикають обігрівачі, але температура у кімнатах все одно не підіймається вище за +16, розповідає жителька будинку Валентина Марчук.

Будинок обслуговує ЖКП №8. Заступник директора Богдан Колацький розповів: у п’ятницю, 4 грудня, встановили насос для підсилення тиску води. Сьогодні майстри знайшли ще одну проблему.

"Виявили, що в камері перед будинком 30а прикрита засувка на звороті, хотіли відкрити, але вона несправна", – каже заступник директора жеку.

Після огляду тепломереж будинку майстри дійшли висновку, що перебої із теплом виникли через ІТП, який встановили нещодавно у сусідньому будинку.

У будинку на Соборності, 32 ІТП планують встановити наступного року. А поки тепловики радять жителям багатоповерхівки звернутися в Луцьктепло із заявою про перерахунок оплати за послугу. Зі слів речника підприємства Антона Безносикова, після розгляду заяв до будинку навідається комісія, яка виміряє температуру в кімнатах і прийме рішення про перерахунок оплати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів