Поділитись:

Головне у Луцьку за четвер, 3 грудня

Четвер, 03 грудня 2020, 22:00
Головне у Луцьку за четвер, 3  грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підготувало для лучан добірку найцікавіших та найважливіших для лучан новин за четвер, 3 грудня.

Про те, чи можна у Луцьку розплатитися за проїзд банківською картою

Начальник міського управління транспорту Володимир Степанов запевнив, що у Луцьку усунули проблеми з оплатою проїзду за допомогою системи «Сіті Кард». За словами чиновника, проблеми були і в самій системі, і в тому, як водії її запускали. Він додав, що пасажир, картка якого не спрацювала, не має права їхати у громадському транспорті. Детальніше – у нашому матеріалі.

Про епатажні протести під ОДА – з козою і піснями

За словами мітингувальників, основна мета акції – підтримати людину праці.  Окрім того, там відбувається й інша акція протесту: мітингувальники іншої групи вимагають звільнення голови ОДА Юрія Погуляйка. Активна група привела під будівлю ОДА козу – що з цього вийшло, дивіться тут.

Головне у Луцьку за четвер, 3  грудня

Про шокуючу ситуацію в одеській лікарні

Буквально кілька днів тому влада Одеси радісно прозвітувала про відкриття нових місць для хворих на COVID-19 у міській лікарні N 5. Щоправда, про те, що там бракує елементарного, як і самих медиків, повідомити забули. А пацієнти та їхні родичі розповідають жахливі історії про те, що відбувається у цій лікарні. Більше – у матеріалі «Трупи лежали в холі, поки пацієнти не подзвонили в МОЗ: моторошні історії з Одеси».

Про те, що Луцький замок знову відкрили – позитивна новина!

Карантин вихідного дня завершився. Отож, Луцький замок відчиняє свою браму. Що і коли можна буде відвідати у замку Любарта, дізнайтеся за посиланням.

Про конфлікт НАБУ і Офісу Генпрокурора

Національне антикорупційне бюро України звинуватило Офіс Генпрокурора у перешкоджанні притягненню до відповідальності винних у справі щодо заволодіння 81 мільйоном гривень Національної гвардії. 

У Національному бюро переконані, що ця ситуація – продовження свідомого тиску на слідство, адже за останні пів року Офіс Генерального прокурора вдається до подібних дій не вперше. Деталі – тут.

Про те, як у Луцьку знайшли невідомого у спідньому

На вулиці Конякіна у Луцьку знайшли чоловіка. Він прийшов у магазин у спідній білизні. Інформації про нього немає, розшукують родичів чи знайомих. Можливо, ви його знаєте?

Про те, як у Луцьку «на гарячому» спіймали бобра

Лучанин сфотографував бобра, коли той гриз дерево на березі каналу у центральному парку міста. За словами автора фото, на цьому каналі бобри звалили вже усі липи, «тепер на іншому каналі працюють, всі верби повалили, взялись за осини». Більше – у нашому матеріалі.

Головне у Луцьку за четвер, 3  грудня

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів