Поділитись:

На п'ять автобусних маршрутів у Луцьку шукатимуть перевізників

Середа, 25 листопада 2020, 13:11
На п'ять автобусних маршрутів у Луцьку шукатимуть перевізників

Проєкт рішення про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 6, 9, 22а, 23, 37 розглянули члени виконавчого комітету Луцької міськради на позачерговому дистанційному засіданні.

У зв’язку із закінченням терміну дії договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом за маршрутами № 6, 9, 22а, 23 та необхідністю транспортного сполучення з населеними пунктами Прилуцького старостинського округу (маршрут №37) і оголосили конкурс на перевезення пасажирів за вказаними маршрутами.Члени виконавчого комітету внесли зміни в додаток до рішення виконавчого комітету від 06.12.2017 №740-1 “Про затвердження мережі автобусних маршрутів загального користування в місті Луцьку у новій редакції”, – повідомили в Луцькій міській раді. 

Отож, за маршрутом №9 вносяться зміни у автобусну мережу в частині збільшення кількості автобусів на одну одиницю (всього 14 автобусів). Кількість автобусів на маршруті у вихідні та святкові дні – 12.

Маршрут №9 розділений на два об’єкти конкурсу. Конкурс оголошується по одному з об’єктів (№84 - договір був укладений на один рік).

Затвердили члени виконкому і умови конкурсу, до яких належать:

  • участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2;
  • перевізник, який визначений переможцем у конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, укладає з організатором перевезень та оператором тристоронній договір про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті міста Луцька. До затвердження результатів конкурсу забезпечує на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, наявність працездатного обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, системи GPS-моніторингу громадського транспорту, системи автоматичного сповіщення пасажирів, системи відеоспостереження;
  • на об’єкті конкурсу передбачається робота до 50% транспортних засобів, але не менше одного автобуса, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями;
  • інші умови передбачені договором на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у м. Луцьку, умови якого обов’язкові для виконання затверджені рішенням виконавчого комітету від 23.07.2020 № 369-1 “Про затвердження форми Договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у м.Луцьку, умови якого обов’язкові для виконання”;
  • термін дії договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом п’ять років;
  • розмір плати за участь у конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом відповідно до рішення виконавчого комітету від 23.01.2013 № 34-1 “Про розмір плати за участь у конкурсі на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Луцьку”.

До проведення конкурсу та затвердження результатів призначити перевізником по об’єкту конкурсу № 67 – ТОВ “АТП-Луцьк”. Останній термін подання документів – 15 грудня 2020 року до 12:00 години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024