Поділитись:

У центрі реабілітації УБД у луцькій поліклініці лікують лазером

Вівторок, 24 листопада 2020, 17:08
У центрі реабілітації УБД у луцькій поліклініці лікують лазером

У КП «ЛЦПМД» відділенні Центру реабілітації УБД є чудова процедура лікування лазером високої інтенсивності.

Це абсолютно новітній метод лазерного лікування, який дає змогу відновлювати структуру хряща без інвазивного втручання. Це один із найсильніших біостимуляторів, що наразі момент є на озброєнні у фізіотерапії, – інформують на сторінці поліклініки. 

Завдяки своїм властивостям лазерний промінь здатний проникати на глибину до 10 см і стимулювати ростковий шар хряща, що приводить до поступового його відновлення. Крім того, лазерний промінь посилює регенерацію всіх тканин в ділянці впливу та має сильний знеболюючий ефект.

В приладі використовується підсилений світловий пучок в інфрачервоному спектрі, що дає глибоке проникнення лазера і його максимально ефективний і одночасно безпечний вплив на тканини. Процедури HILT-терапії переносяться нормально, в процесі відчувається приємне тепло, що додатково покращує емоційний стан пацієнта.

Основні показання: 

  • дегенеративно-дистрофічні процеси опорно-рухового апарату (артрози суглобів, остеохондроз хребта, спондилоартроз, спондильоз, хвороба Бехтерева);
  • запальні захворювання суглобів (артрит, ревматоїдний артрит);
  • запальні захворювання периферичної нервової системи (неврит, міжреберна невралгія, ішіас, радикуліт);
  • спортивні травми (розтягнення, забій);
  • протрузія та міжхребцева грижа, грижі Шморля;
  • біль різної локалізації. 

Апарат має позитивні якості: висока потужність випромінювання та ефективний вплив на тканини на раніше недосяжній глибині, знеболювальний ефект, який настає швидко, безпека, контроль за витратою енергії, а також установка параметрів терапії індивідуально для кожного пацієнта. Лазеротрапія є одним із багатьох ефективних методів лікування, що використовуються в КП «ЛЦПМД» відділенні «Центр реабілітації УБД».

Лікування міжхребцевої грижі обов'язково передбачає використання цього методу, що в комплексі з фізичною терапією показує чудові показники. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів