Поділитись:

У луцькій лікарні відремонтували приміщення для проведення занять лікувальною фізкультурою

Субота, 07 листопада 2020, 08:15
У луцькій лікарні відремонтували приміщення для проведення занять лікувальною фізкультурою

У відділенні реабілітації міської дитячої поліклініки, що на вулиці Чорновола, 1 у Луцьку зробили капітальний ремонт приміщення для проведення занять лікувальною фізкультурою. Також оснастили новим інвентарем та придбали сучасну шведську стінку.

Ремонт зробили за кошти міського бюджету, йдеться на фейсбук сторінці дитячої поліклініки.

"Індивідуальні та групові заняття з пацієнтами проводять кваліфіковані лікарі та інструктори з ЛФК та фізичні терапевти. Кількість дітей, які потребують корекції постави, лікування різноманітної патології нервової та кістково-м’язової системи, щорічно зростає. Це пов’язано з гіподинамією підростаючого покоління, значним скороченням часу перебування дітей на свіжому повітрі, зниженням рухової активності, переважанням сидячого способу життя. Страждає система кровообігу, опорно-руховий апарат, нервова й ендокринна система, зір та інше", – йдеться у повідомленні.

Реабілітаційні послуги в медицині, зокрема й дитячій, набувають все більшої ваги. Можливості реабілітаційного відділення у поточному році розширено за рахунок введення в штат фізичних терапевтів, відкриття кабінету механотерапії, працює фахова мультидисциплінарна команда, яка комплексно проводить реабілітацію дітям хворим на ДЦП, парези нижніх та верхніх кінцівок, наслідки травм, порушення постави, розробки після переломів, лікувальну фізкультуру при дисплазії кульшових суглобів у дітей першого року життя. Розширена кількість лікувальних методик, поновлена апаратура, підготовлені нові фахівці. Спектр послуг, їх якість та доступність постійно удосконалюються.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024