Поділитись:

Рушниця і порожня пляшка Hennessy: нові деталі самогубства Романа Бузулука (відео)

П'ятниця, 20 листопада 2020, 11:00

Тіло Романа Бузулука знайшли в лісосмузі поблизу села Головно Любомльського району зранку 19 листопада. 

Місцеві жителі розповіли, що першою його побачила жінка, яка вийшла перечепити коня. Покійний «сидів» у лісопосадці, спершись об купу листя, у нього в руках була рушниця, – йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Також, кажуть жителі Головного, біля тіла лежала порожня пляшка «Hennessy», а сам Роман тиждень тому повідомляв родичам, що має намір вчинити самогубство. 

Водночас, як стало відомо ІА «Конкурент» з власних джерел, тіло Романа Бузулука знайшла його теща. До слова, рушниця, з якої застрелився чоловік, не була зареєстрована у встановленому законом порядку. 

Роман Бузулук проживав останній місяць в будинку своєї тещі, яка фактично взяла його на поруки, після того як чоловіку оголосили підозру у скоєнні смертельної аварії, в якій загинула 47-річна жінка. Ще одну пасажирку автомобіля Volkswagen Passat B6 тоді доправили у лікарню з травмами. 2 жовтня Романа Бузулука взяли під варту із правом внесення застави. З-під варти Роман Бузулук вийшов 5 жовтня, внісши напередодні заставу у розмірі, який визначив суд (168 тисяч 160 гривень). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 березня 2024
19:45
15 березня 2024
21:03