Поділитись:

Підозрюваного у смертельній ДТП на Потебні Романа Бузулука взяли під варту

П'ятниця, 02 жовтня 2020, 14:44

Відбувся суд, де визначили міру запобіжного заходу для Романа Бузулука, якого підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої. Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою до 30 листопада із визначенням розміру застави в сумі 168 тисяч гривень.

Про це «Конкуренту» повідомили у пресслужбі Волинської обласної прокуратури. Обвинувачення наполягало саме на триманні під вартою. Але суд також додав можливість внесення застави.

Слухання відбулося 2 жовтня. Нагадаємо, що слідство встановило, що увечері 27 вересня 2020 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля Infiniti-QX50, на вулиці Потебні у Луцьку порушив Правила дорожнього руху, що призвело до зіткнення його авто із автомобілем Volkswagen Passat B6. 

У результаті ДТП загинула 47-річна жінка. Ще одну пасажирку автомобіля Volkswagen Passat B6 доправили у лікарню з травмами.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Зауважимо, що санкцією ч.2 ст. 286 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поруч із чоловіком перебувала його дружина Ольга, яка є речницею поліції області.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів