Поділитись:

П'яний водій та перевищення швидкості: деталі смертельної аварії у Луцьку

Вівторок, 29 вересня 2020, 14:21

У поліції повідомили деталі смертельної аварії за участі чоловіка речниці волинських поліцейських. 

Зокрема, начальник слідчого управління Олександр Климовський розповів, що водії обох автомобілів – учасників аварії вчинили порушення. Volkswagen Passat, здійснюючи поворот, виїхав на зустрічну смугу, а водій Infiniti QX 50 Роман Бузулук був п'яним та їхав зі швидкістю 120 кілометрів за годину. 

Про це стало відомо під час брифінгу ГУПН у Волинській області у вівторок, 29 вересня. 

Унаслідок аварії є двоэ потерпілих. Одна пасажирка Passat загинула, інша має підозру на перелом кісток тазу. Потерпілі були доставлені у лікарні. 

До цього часу ніхто з учасників аварії не затриманий, оскільки у поліції не змогли на місці визначити винуватця. Поки поліцейські встановили очевидців. Зокрема, один зі свідків бачив подію з початку до кінця. За його показами провели технічну експертизу.

Вчора правоохоронці отримали відео, на якому видно аварію. За інформацією поліції, Роман Бузулук відмовився від проходження тесту на алкогольне сп'яніння. Його примусово провели аж за шість годин, і в крові водія виявили 0,36 проміле. Йому готуються оголосити підозру. 

Усі дані внесено у ЄРДР за статтею №286 "порушення ПДР, що спричинило смерть потерпілого". 

Нагадаємо, ввечері у неділю, 27 вересня на перехресті вулиць Гнідавська і Потебні у Луцьку трапилася аварія, внаслідок якої загинула 47-річна жінка.  Близько 22:30 зіткнулися автомобілі Volkswagen Passat та Infiniti QX 50. Чоловік речниці волинських поліціянтів Роман Бузулук був за кермом останнього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів