Поділитись:

Підприємці у Києві намагаються взяти штурмом Верховну Раду (фото, відео)

Вівторок, 17 листопада 2020, 17:40
Підприємці у Києві намагаються взяти штурмом Верховну Раду (фото, відео)

Підприємці-протестувальники у Києві удруге намагалися прорватися до Верховної Ради. Будівлю охороняє поліція.

Як передає кореспондент УНІАН, ввечері у вівторок, 17 листопада під парламентом відбулися сутички підприємців з поліцією. Люди спробували прорватися під купол. Поліція застосувала сльозогінний газ.

Раніше правоохоронцям доводилось буквально виводити демонстрантів під руки, щоб ті не потрапили в залу засідань. Подекуди люди виривалися з огороджувального кордону поліції та самотужки робили чергові вилазки до Ради. Попередній спробі мітингувальників зайти до депутатів правоохоронці запобігли.

Станом на 16:30 штовханина поновилася. 

Станом на 17:00 правоохоронці відтіснили мітингувальників від будівлі ВР, затриманих немає.

«Аби відновити правопорядок, правоохоронці негайно втрутилися в ситуацію та відтіснили мітингувальників. У результаті виникли короткотривалі сутички. Наразі затриманих немає. Інформація про потерпілих уточнюється», – йдеться у повідомленні прес-служби поліції Києва.

Підприємці у Києві намагаються взяти штурмом Верховну Раду (фото, відео)Підприємці у Києві намагаються взяти штурмом Верховну Раду (фото, відео)Підприємці у Києві намагаються взяти штурмом Верховну Раду (фото, відео)Підприємці у Києві намагаються взяти штурмом Верховну Раду (фото, відео)Підприємці у Києві намагаються взяти штурмом Верховну Раду (фото, відео)Підприємці у Києві намагаються взяти штурмом Верховну Раду (фото, відео)Підприємці у Києві намагаються взяти штурмом Верховну Раду (фото, відео)Підприємці у Києві намагаються взяти штурмом Верховну Раду (фото, відео)Підприємці у Києві намагаються взяти штурмом Верховну Раду (фото, відео)Підприємці у Києві намагаються взяти штурмом Верховну Раду (фото, відео)

Що відомо про сутички під Радою 17 листопада:

  • Сьогодні у Києві біля Кабінету міністрів та Верховної Ради проходить акція протесту представників мікро- та малого бізнесу, а також бізнес-об'єднань та асоціацій з усієї України.
  • Зранку учасники акції перекрили рух вулицею Грушевського. Згодом поліція взяла під посилену охорону середмістя столиці.
  • Під Радою відбулися сутички між мітингарями та поліцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів