Головне в Луцьку за четвер, 12 листопада

Четвер, 12 листопада 2020, 22:00

Інформаційне агентство "Конкурент" підготувало добірку найцікавіших та найважливіших новин за четвер, 12 листопада 2020 року.

Про Епіцентр

Епіцентр розмістив у Фейсбуці повідомлення, згідно з яким мережа продовжує п'ятницю на 72 години. Оскільки більшість українців чекає локдаун вихідного дня, громадян така інформація обурила не на жарт.

Зрештою, мережа  гіпермаркетів "Епіцентр" прийняла рішення про роботу на вихідних, проте із певними обмеженнями: продаватимуть лише продукти харчування, медичні товари та засоби гігієни. Подробиці тут.

Про вибори

У Луцьку відбулися дебати претендентів на мерське крісло. Ігор Поліщук полемізував із Богданом Шибою в ефірі місцевого телеканалу. Наскільки дискусія виявилася гарячою, судіть самі тут.

Громадянська мережа ОПОРА підрахувала, скільки офіційно у Луцьку витратили партії та кандидати на місцевих виборах. Цікаві цифри тут.

Про ДТП

Повідомили деталі ДТП в Чарукові, де перевернулося авто. Водій та пасажир у лікарні. Фото тут.

А ще у Луцьку на Рівненській зіткнулися «мерседес» і «фольксваген». Подробиці тут.

Про правила дорожнього руху

Кабінет Міністрів України вніс зміни до правил дорожнього руху. Зміни стосуються смуги для руху маршрутних транспортних засобів та велосипедистів, ременів безпеки у таксі, пішоходів у темну пору доби та одного дорожнього знаку. Детальніше тут.