Поділитись:

На Волині поліцейські викрили групу наркодилерів та три лабораторії з виготовлення амфетаміну

Субота, 07 листопада 2020, 13:39
До злочинної групи входило семеро чоловіків, дії яких координував 37-річний лучанин. У гаражних приміщеннях та дачному будинку вони облаштували підпільні лабораторії, де виготовляли психотропну речовину - амфетамін. Збували її наркозалежним на території Волинської області. За вчинене їм загрожує до десяти років за  ґратами з конфіскацією майна. © Офіційний сайт Національної поліції: https://vl.npu.gov.ua/news/narkotiki/na-volini-policzejski-vikrili-grupu-narkodilkiv-ta-likviduvali-tri-narkolaboratoriji-z-vigotovlennya-amfetaminu/?fbclid=IwAR0Fy4uZ_WXFdrCaMSo9-4Atvo2ovcd8a415O6epIUxaFyO3U4ovWXNZeAk

На Волині викрили злочинну групу. До неї входило семеро чоловіків, дії яких координував 37-річний лучанин.

Про це повідомляє Департамент боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

У гаражних приміщеннях та дачному будинку вони облаштували підпільні лабораторії, де виготовляли психотропну речовину –  амфетамін. Збували її наркозалежним на території Волинської області. За вчинене їм загрожує до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.

Оперативники отримали інформацію про діяльність групи осіб, які виготовляють та збувають амфетамін. Допомагав організаторові 32-річний місцевий мешканець. Саме він виконував роль «хіміка», оскільки досконало знав процес синтезу хімічних компонентів та сполук, які необхідні для виготовлення психотропів. Їх спільниками та реалізаторами амфетаміну стали шестеро чоловіків віком від 22-х до 51-го років.



Для виготовлення психотропу спільники обладнали три нарколабораторії у дачному будинку «хіміка» та гаражах співучасників на території Ківерцівського району області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів