Поділитись:

Скільки водіїв маршруток та тролейбусів спіймали на порушеннях у Луцьку

Четвер, 05 листопада 2020, 09:51

За останні три місяці працівники патрульної поліції області склали 72 адмінпротоколи про недотримання карантинних обмежень у маршрутках і тролейбусах.

Про це розповіла речниця УПП Волині Валентина Мельник, – інформує Суспільне. 

Більшість адмінпротоколів були складені на водіїв громадського транспорту, які перевозили більше пасажирів ніж дозволив уряд.

"Часто про порушення нас інформують самі ж пасажири. Патрульні зупиняючи громадський транспорт рахують кількість людей у маршрутці чи тролейбусі. Дозволяється перевезення лише на сидячих місцях", – розповіла речниця патрульних.

Усі адмінматеріали патрульні передають до суду. 

Як розповів Суспільному директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц, за час дії карантинних обмежень на одного із водіїв тролейбуса було складено адмінпротокол.

"Це було минулого тижня. В час пік люди просилися на стоячі місця, бо всім треба встигнути на роботу навчання. Водій пожалів пасажирів. Цей факт зафіксували патрульні".

Начальник управління транспорту Луцької міської ради Володимир Степанов розповів, що на карантинні обмеження у громадському транспорті скаржаться лучани та перевізники.

"Головний санітарний лікар України казав, що міста мають збільшити кількість транспорту, але ж це неможливо. У нас 33 маршрути, якщо на кожен додати по 1 машині, а кожна з них більш як 5 мільйонів гривень коштує, то у нас немає таких грошей", – каже Володимир Степанов.

Дозволити громадському транспорту возити не лише "сидячих" пасажирів, але й половину "стоячих" Луцьк просить вже вдруге. Зі слів начальника міського управління транспорту кількох водіїв луцьких маршруток суд вже оштрафував на суму 17 тисяч гривень. Точної кількості оштрафованих посадовець не назвав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024