Поділитись:

Лучани з Вишкова просили "особливих умов" для свого перевізника

Вівторок, 28 липня 2020, 12:43
Лучани з Вишкова просили

Лучани з мікрорайону Вишків проїхалися велосипедами до міської ради, аби підтримати свого перевізника за маршрутами №26 та №26а.

Акція, ініційована ГО "Розвиток мікрорайонів міста", відбулася у вівторок, 28 липня. У ній взяли участь кілька десятків велосипедистів. 

Люди просили змінити умови роботи перевізника Богдана Кубового за цим маршрутом. Адже, за словами підприємця, маршрут наразі нерентабельний. Перевізник написав заяву про те, що хоче припинити роботу, оскільки пасажиропотік низький і доходу майже нема. Виходом із ситуації, на думку громадян, може бути продовження маршруту до "Епіцентру" та відмова від необхідності контролювати безготівковий проїзд пасажирів. 

Лучани з Вишкова просили

У міській раді пояснюють, що контроль за безготівковим проїздом – умова, на яку погоджувалися перевізники, коли укладали договори.  

"Є договірні умови кожного перевізника з виконавчим комітетом та City Card щодо здійснення обліку оплати проїзду. І питання продовження маршруту мало розглядатися після звіту перевізників про виконання своїх договірних зобов'язань. Про розрив договору питання не стояло", – розповідає заступник начальника управління транспорту Луцької міської ради Олександр Середа

Лучани з Вишкова просили

У підсумку, учасники акції передали звернення на ім'я Григорія Пустовіта, в якому просять забезпечити мікрорайон Вишків громадським транспортом та продовжити маршрут №26 до "Епіцентру". 

Лучани з Вишкова просили

Лучани з Вишкова просили

Лучани з Вишкова просили

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів