Поділитись:

Перевезення відновили: куди можна доїхати з луцької автостанції

П'ятниця, 17 липня 2020, 08:36
Перевезення відновили: куди можна доїхати з луцької автостанції

З 16 липня на Волині відновили рух міжрегіональних, міжнародних, міжміських та приміських автобусів, до цього вони курсували в межах області.

Про це розповів старший диспетчер Луцької автостанції №1 Віталій Бондарчук, – інформує Суспільне. 

Нині квитки продають в усіх напрямках, але ще не всі перевізники знають про карантинні послаблення, тому повного відновлення руху автобусів на автостанції Луцька чекають вже з понеділка, розповіла диспетчер Тетяна Єленіна.

"Люди хочуть їхати в міжобласні рейси, а вони відкрилися буквально на днях. Ще вони не привикли, не знають, що рейси відкриті, що відновили", – пояснила касирка Тетяна Боярчук.

Старший диспетчер автостанції Віталій Бондарчук розповів: за час карантину пасажиропотік знизився на 60 %. До карантину щодня обслуговували до 700 рейсів.

Водій автобуса Луцьк-Дубно Володимир Середа розповів, що за цим маршрутом не їздив від моменту запровадження карантину в березні.

"Ніхто ж не платив нічого, сиділи. З середини березня – 4 місяці", – зазначив водій, він віз 16 липня всього 5 пасажирів.

Попри послаблення карантину, на автостанції наголошують: протиепідемічних правил ніхто не скасовував. Водіїв та пасажирів просять надягати маски. У приміщенні автостанції відкрили тільки один вхід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів