Поділитись:

У Луцьку декілька відділень Укрпошти працюватимуть без вихідних

П'ятниця, 30 жовтня 2020, 18:14
У Луцьку декілька відділень Укрпошти працюватимуть без вихідних

Укрпошта збільшує кількість робочих днів у найбільш завантажених відділеннях по всій Україні на час «високого» сезону. Адже саме до «чорної п’ятниці», новорічних і різдвяних свят обсяги відправлень національного поштового оператора значно зростають.

Із 1 листопада без вихідних почнуть працювати 200 відділень Укрпошти, а з 1 грудня - ще 50 поштових офісів, більшість з яких розташовані у обласних центрах та великих містах України.

«Всі рішення, які ми приймаємо в Укрпошті, обов’язково проходять низку фільтрів. Основні з них: зручність для клієнтів, рівномірність навантаження на співробітників і, звісно, збільшення бізнес-ефективності компанії в цілому. Ми створюємо сервісну модель діяльності компанії, а це означає, що користуватися поштовими послугами нашим клієнтам має бути, в першу чергу, зручно. Тож декілька років тому ми подовжили графіки роботи наших відділень та відмовилися від закриття їх на обідню перерву. В цьому році на період «високого сезону», коли кількість відправлень зростає, ми переводимо найбільш завантажені відділення на 7-денний робочий графік. Це не лише зменшить кількість відвідувачів у поштових приміщеннях, що особливо актуально у період карантинних обмежень, а й дозволить ефективніше розподілити навантаження серед наших працівників. Сподіваємося, що наші клієнти вже на цих вихідних позитивно оцінять таке нововведення», – відзначила заступник гендиректора з розвитку мережі Укрпошти Валентина Дудко.

Решта відділень Укрпошти працюватиме за стандартним графіком.

Нині Укрпошта має найбільшу в Україні мережу – понад 11 тис. відділень та доставляє відправлення по всій території України.

Перелік відділень у Луцьку, які працюватимуть 7 днів на тиждень: проспект Соборності, 11а, вулиця Конякіна, 14.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів