Поділитись:

«Укрпошта» закупила 400 пістолетів

Понеділок, 27 липня 2020, 10:02

"Укрпошта" закупили 400 пістолетів для проєкту пересувних відділень. Їх планують видати водіям-супроводжувачам.

Про це пишуть Українські Національні Новини. 

“Укрпошта" має арсенал зброї для забезпечення захисту матеріальних цінностей (грошових коштів, пенсій). У 2017 році відбулася закупівля для його оновлення. А нині Укрпошта провела закупівлю для проекту пересувних відділень у 6 областях, де буде 500 маршрутів. Тендер на закупівлю пістолетів проведено через систему електронних закупівель Prozorro і Укрпошта нині очікує на його поставку. Пістолетами будуть користуватися водії-супроводжувачі, які працюватимуть на 500 маршрутах і на яких буде покладений обов’язок із захисту матеріальних і грошових цінностей”, – йдеться у відповіді на запит видання. 

Зазначається, що закупівля не пов’язана із перспективою отриманням права на роботу в якості банківської установи.

“Видати пістолети співробітникам можна буде лише після виконання певних дій. Зокрема, аби працівники отримали дозвіл на зброю, потрібно пройти медичне і психіатричне обстеження, отримати допуск у дільничного, пройти навчання з користування зброєю та скласти іспит”, – вказано у відповіді на запит.

Повідомляється, що за потреби компанія продовжить закупівлю зброї для забезпечення захисту матеріальних цінностей.

“Працівники, що забезпечують захист матеріальних цінностей, забезпечені бронежилетами. А нині компанія провела тендер через Prozorro на закупівлю 500 бронежилетів, які також були придбані для проекту пересувних відділень у 6 областях. При подальшому масштабуванню проєкту пересувних відділень, відповідно буде плануватись ще закупівля бронежилетів”, – йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, на Полтавщині підірвали автомобіль "Укрпошти" і викрали 2,5 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів