Перевели з реанімації: повідомили про стан хлопчика, якого на Волині побив батько

Понеділок, 12 жовтня 2020, 16:49

Двоє із п’яти дітей, які опинилися в лікарні після того, як їх побив нетверезий батько, досі перебувають у медзакладі.

Про це розповів заступник генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання з хірургічної роботи Ігор Дородних, – повідомляє ІА ВолиньPost.

Зі слів медика, стан дітей покращився, але з лікарні їх поки не виписали. Але 5-річного хлопчика, який перебував у важкому стані в реанімації, вже перевели у відділення неврології. Як повідомлялося раніше, до лікарні він потрапив, маючи закриту черепно-мозкову травму важкого ступеня, струс мозку важкого ступеня, забій грудної клітки та черевної порожнини, правобічний пневмоторакс з подальшим дренуванням.

Ігор Дородних зауважив, що діти перебуватимуть у лікарні, поки не пройдуть усі необхідні обстеження.

Нагадаємо, у селі Навіз Рожищенського району 35-річний місцевий мешканець напідпитку побив п’ятьох малолітніх дітей восьми, семи, п’яти, трьох та одного років. Двох із них госпіталізували до лікарні. Поліцейських на місце події викликала бабуся дітей. Правоохоронці з’ясували, що чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, посварився із дружиною. Жінка із дому втекла, після чого п’яний батько побив дітей.

Усіх п'ятьох дітей тимчасово помістять у дитячі притулки.

Дізнавачі оголосили батькові-правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Також відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкої тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Із підозрюваним правоохоронці проводять слідчі дії. Триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: