Поділитись:

За вихідні в Луцьку патрульні знайшли наркотики в чотирьох осіб (фото)

Понеділок, 05 жовтня 2020, 11:20
За вихідні в Луцьку патрульні знайшли наркотики в чотирьох осіб (фото)

Луцькі патрульні за вихідні виявили чотирьох осіб із наркотичними речовинами.

Про ці випадки повідомили в пресслужба патрульної поліції Волині. 

У суботу, 3 жовтня, патрульні з роти тактико-оперативного реагування отримали виклик про порушення тиші на вулиці Бенделіані, що в Луцьку. Прибувши на місце події, патрульні виявили трьох осіб до яких, відповідно до ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію", застосували поліцейський превентивний захід поверхневу перевірку. Під час якої в 17-річного хлопця виявили електронні ваги та 6 згортків невідомої речовини, ймовірно, наркотичної.

За вихідні в Луцьку патрульні знайшли наркотики в чотирьох осіб (фото)

Цього ж дня ТОРівці у парку 900-річчя Луцька виявили групу осіб. В одного з чоловіків виявили пачку від цигарок, в якій був згорток. У ньому була подрібнена речовина зеленого кольору, рослинного походження, – канабіс.

Наступного дня поліцейські роти ТОР отримали виклик про бійку на проспекті Відродження, де виявили 35-річного чоловіка, який мав очевидні ознаки сп’яніння. Під час превентивного заходу поверхневої перевірки, відповідно до ст.34 Закону України "Про Національну поліцію", інспектори виявили два поліетиленові пакети з білою порошкоподібною речовиною – амфетамін та 1 поліетиленовий пакет із зеленою подрібненою речовиною рослинного походження – канабіс, а також кастет. 

А цієї ночі, патрульні отримали орієнтування про те, що у Луцьку рухається автомобіль Volkswagen Passat, в якому, можливо, є наркотичні речовини. Під час зупинки автомобіля на вулиці Набережній невідома особа із передніх пасажирських дверей викинула поліетиленовий пакет білого кольору. Патрульні встановили, що він може містити наркотичні речовини. У всіх випадках патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

Нагадуємо, що, відповідно до ст. 307 КК України, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів