Поділитись:

Прокурори наполягають, аби луцьку закладчицю взяли під варту

П'ятниця, 02 жовтня 2020, 15:15
Прокурори наполягають, аби луцьку закладчицю взяли під варту

Прокурори наполягають на взятті під варту волинянки, підозрюваної в оборудках із психотропами в особливо великих розмірах.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Волині. 

Нагадаємо: 1 жовтня 2020 року затримали 28-річну жительку обласного центру Волині після одержання нею у відділені поштового оператора в одному з сіл Луцького району посилки із понад 80 г амфетаміну. Збувати психотропи жінка планувала через мережу закладок на території Луцька, Луцького та Рожищенського районів Волинської області.

Під час обшуку в її оселі вилучено порошкоподібні речовини й обладнання для їх зважування і пакування. Задля визначення складу й інших характеристик вилучених психотропів призначено низку експертиз.

Жінці повідомлено про підозру у незаконному придбанні й зберіганні метою збуту психотропних речовин у особливо великих розмірах (ч.3 ст. 307 КК України).

Прокурори наполягатимуть на обранні підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково:

санкцією ч.3 ст. 307 КК України за незаконне придбання й зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин, вчинені у особливо великих розмірах, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024