Поділитись:

У закладчиці із Луцька виявили наркотиків на чверть мільйона (фото)

Четвер, 01 жовтня 2020, 16:14

Поліцейські у Луцьку затримали закладчицю наркотиків. Молода дівчина розповсюджувала заборонені речовини по всій Волині. Вилучені наркотики направили на дослідження. Вирішується питання про оголошення затриманій підозри та обрання запобіжного заходу.

Про це інформує пресслужба поліції області. 

У четвер, 1 жовтня співробітники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області ДБН НПУ у співпраці із слідчими Луцького районного відділення поліції за процесуального керівництва прокуратури затримали 28-річну лучанку.

У дівчини правоохоронці вилучили 200 г. психотропної речовини амфетамін, 1 кг. ABD-Fubinaca, мобільний телефон, sim-карти, електронні  ваги, пристрій для фасування наркотичних засобів та банківські картки. 

Встановлено, що дівчина забезпечувала функціонування телеграм-каналу, виконуючи роль закладчиці на території всієї області. 

Під  час проведення санкціонованого обшуку за її місцем проживання правоохоронці виявили та вилучили ще  понад 5 гр. амфетаміну, 10 гр. ABD-Fubinaca, електронні ваги та зіп-пакети. 

Вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин становить понад 250 000 грн.

Нині вирішується  питання про затримання волинянки у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошення їй  підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307  (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від дев'яти до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів