Поділитись:

Волиняни надають перевагу «рено»: ТОП найпопулярніших автомобілів

П'ятниця, 25 вересня 2020, 09:35
Волиняни надають перевагу «рено»: ТОП найпопулярніших автомобілів

фото ілюстративне 

У серпні в Луцьку та Волинській області зареєстрували 55 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні становила 1,5 мільйона доларів.

Серед марок лідером продажів Renault. На Волині зареєстрували 15 автомобілів цієї марки на суму 250 тисяч доларів без врахування вартості додаткового обладнання. У трійку найпопулярніших марок увійшли Toyota і Mercedes-Benz, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був хетчбек Renault Sandero. Крім нього були популярними Renault Duster і Mercedes-Benz GLE.

Волиняни надають перевагу «рено»: ТОП найпопулярніших автомобілів

Серед усіх зареєстрованих авто 77 % становили кросовери. Понад 40 % – з дизельними двигунами, а середній об’єм мотора становив 1,9 тисячі сантиметрів кубічних. Загалом впродовж серпня в Україні зареєстрували 7 тисяч нових машин. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 210 мільйонів доларів США. Серед цих авто – 5 тисяч кросоверів, що становить майже 75 % від загального обсягу авторинку.

Українці купували і машини преміум-сегменту: Rolls-Royce Cullinan, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz GT AMG, п’ять Porsche 911 та вісім електромобілів Porsche Taycan.

Нагадаємо: у липні у Луцьку та Волинській області зареєстрували 70 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні тоді також склала 1,5 мільйона доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів