Поділитись:

ТОП-5 автомобілів, які волиняни купували в липні

Середа, 26 серпня 2020, 11:40

Минулого місяця в Луцьку та Волинській області зареєстрували 70 нових автомобілів.

Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні перевищила 2 мільйони доларів. Лідером продажів став чеський бренд Skoda. На Волині зареєстрували 10 автомобілів цієї марки на суму 250 тисяч доларів без врахування вартості додаткового обладнання. В трійку найпопулярніших марок увійшли Renault і Kia, – повідомляє сайт з продажу автомобілів  RST.ua.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був кросовер Kia Sportage Renault Duster. Крім нього, були популярними Toyota Land-Cruiser і Renault Koleos.

Серед усіх зареєстрованих авто 75 % становили кросовери. Понад 40 % – машини з дизельними двигунами, а середній об’єм мотора становив 2 тисячі сантиметрів кубічних.

Загалом впродовж липня в Україні зареєстрували понад 8,3 тисяч нових автомобілів на суму 260 мільйонів доларів. Цей показник вищий на 10 % ніж за аналогічний період минулого року. У липні реєстрували й автомобілі преміум-класу, серед яких Aston Martin DBS, BMW 8-Series Coupe, два Mercedes-Benz GT-Class AMG, чотири Porsche 911 та шістнадцять Land Rover Range-Rover.

Нагадаємо: впродовж січня-червня 2020 року в Луцьку та Волинській області придбали 300 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала 33 тисяч доларів. Сума витрат у першому півріччі в регіоні склала 10 мільйонів доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів