Поділитись:

У Луцьку за бібліотекою у сміттєвому пакеті знайшли труп собаки

П'ятниця, 25 вересня 2020, 08:36
У Луцьку за бібліотекою у сміттєвому пакеті знайшли труп собаки

Під час прибирання сміття у скверику за бібліотекою Олени Пчілки лучани знайшли труп собаки.

Це сталося 24 вересня, повідомила у фейсбуці Антоніна Клімішина. 

Із її слів, мертва тварина була у чорному сміттєвому пакеті, а також замотана у чистий червоний флісовий плед, в якому також були шматочки білого хліба. Ознак насильницької смерті виявлено не було, ймовірно, зазначила жінка, собака померла від пухлин і великих наростів на молочних залозах.

"Собака без породи, маленького розміру, білого кольору зі слідом від нашийника. Швидше за все, що тварина була домашньою, а після смерті власники не знали, куди її подіти, тому і викинули у чагарники під міст", – йдеться у повідомленні. 

Водночас Антоніна зауважила, що є правила утилізації трупів тварин у Луцьку: 

  • Якщо на території (дорога, обочина і тд) міста ви побачили нічийну мертву тварину (кіт, собака), телефонуйте на робочий номер "Комунальне підприємство "Ласка", вказуйте точну адресу, де є труп, на місце приїдуть працівники КП і заберуть його.
  • Якщо померла ваша домашня тварина, не викидайте її у міський смітник чи ще кудись. За можливості глибоко (1,5 м) закопайте власними силами у лісі, посадці, на дачі або в іншому малолюдному місці. Антоніна Клімішина наголосила, що описала не протокольне правило, а "людське". 
  • Якщо ваша тварина мала ознаки інфекційної хвороби, повідомляйте у КП "Ласка". 

До слова, послуга утилізації платна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024