Поділитись:

Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)

Вівторок, 22 вересня 2020, 16:00
Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)

Осінь у Луцькому зоопарку зустрічають повільно і сонно. 

З численних дерев опадають поодинокі листки. Працівники прикрашають ними клітки і вольєри. На території квітнуть хризантеми та безліч інших ранньоосінніх квітів. Біля них пораються жінки: роблять це місце ще більш квітучим. Якщо таке взагалі можливо. 

Підопічні зоо підставляють морди останнім гарячим променям сонця. Воно у вівторок, 22 вересня, найтепліше за весь останній тиждень. 

Поруч із входом ліниво розлігся ідеально чорний зоопарковий кіт. Відвідувачі приходять і йдуть нешвидким кроком. Ажіотажу нема. Є час насолодитися затишком цього місця. 

Обід – не найкращий час відвідувати місцевих тварин. Вони сонно позирають на людей, що ходять алейками і стежинами між вольєрів. Примати неквапно доїдають свою екзотичну їжу і не зважають на людей внизу. Новенькі коти сервали взагалі не виходять до відвідувачів. Проте, поруч із ними розважаються звичайні зоопаркові коти, яких сюди постійно підкидають лучани. 

Сплять єноти, лисиці і вовки, сплять рисі і кабани. Сумними очима дивляться на світ віслючки і поні. Олень-мізантроп ховається в тіні своєї обителі. 

Ніхто не народжується і не впадає у сплячку. Легка осіння меланхолія шириться просторами Луцького зоопарку. Яскраві гарбузи вибухають кольором і нагадують, що справжня осінь ось-ось настане. 

Більше про початок осені у луцькому звіринці дивіться на наших фото. 

Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)Сонні єноти та сумні віслюки: осінь у Луцькому зоопарку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
13:40
14 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024
07 квітня 2024