Поділитись:

B2B Jewelry досі працює у Луцьку: на вітрині магазину – вивіска російською (фотофакт)

Неділя, 20 вересня 2020, 10:00
B2B Jewelry досі працює у Луцьку: на вітрині магазину – вивіска російською (фотофакт)

У Луцьку магазиин B2B Jewelry змінив адресу і продовжує працювати. 

Зараз відділення так званої ювелірної компанії розташоване на проспекті Волі, поблизу фотоцентру "Фуджі-експрес". Раніше магазин був у ТЦ "Гранд-Волинь". 

До того ж вивіска на приміщенні – російською мовою. 

B2B Jewelry досі працює у Луцьку: на вітрині магазину – вивіска російською (фотофакт)

Нагадаємо: B2B Jewelry – компанія, яка займається виготовленням і продажем прикрас із золота та срібла. Станом на березень 2020 року були відкриті 115 магазинів, 90 з яких – в Україні, зокрема й один у Луцьку. Проте успіх та діяльність компанії викликала багато сумнівів, відтак за неї взялися спецслужби. 27 серпня Служба безпеки України заблокувала діяльність фінансової піраміди B2B Jewelry, вкладниками якої стали понад 600 тисяч громадян, а обсяг привласнених коштів становить близько 250 мільйонів доларів. Трьом організаторам фінансової "піраміди" B2B Jewelry повідомили про підозру, двом фігурантам обрали запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту. Водночас засновник фінансової "піраміди" B2B Jewelry Микола Гонта повідомив, що ювелірні магазини мережі працюють в звичайному режимі, а юристи компанії готують позови про спростування інформації про блокування мережі, яку раніше розмістило СБУ.

У вересні в СБУ зазначили, що чекають, коли фінансова "піраміда" B2B Jewelry закриє свої відділення самостійно. Співробітник ГУ СБУ зазначив, що в разі втручання Служби безпеки в роботу B2B Jewelry раніше компанія звинуватила б правоохоронні органи у тиску.

Як з'ясував журналіст ІА "Волинські Новини", магазин у звичному режимі продовжує працювати й в Луцьку. Щоправда, за іншою адресою. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів