Поділитись:

Луцький міськрайонний суд у зв'язку з виборами переходить на особливий режим роботи

Субота, 19 вересня 2020, 23:05
Луцький міськрайонний суд у зв'язку з виборами переходить на особливий режим роботи

З метою забезпечення захисту прав учасників виборчого процесу, з 19 вересня 2020 року Луцький міськрайонний суд Волинської області переходить на особливий режим роботи, а саме чергування суддів та працівників апарату суду.

Про це повідомляють в суді.

На виконання постанови Верховної Ради України "Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році" та постанови Центральної виборчої комісії “Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року” Луцький міськрайонний суд Волинської області починає працювати в особливому режимі.

У вихідні та святкові дні з 19 вересня по 10 жовтня суд працює з 09:00 до 17:00 години. 24 жовтня суд розпочинає роботу з 9-ої години ранку та працюватиме до опівночі. 25 жовтня, у день виборів в Україні, у Луцькому міськрайонному судді Волинської області розпочнуть роботу о 9-ій та закінчать о 20 вечора.

Нагадаємо, 10 вересня був останній день подачі заяв про зміну виборчої адреси. Відділ Державного реєстру виборців Луцької міської ради працював цього дня до 12 години ночі, аби всі охочі встигли змінити виборчу адресу. З 11 вересня, графік роботи відділу повернувся до звичного режиму з 8:30 до 17:30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів