Поділитись:

Луцьку журналістку не пустили на конференцію “Слуг народу”

Субота, 19 вересня 2020, 13:30
Луцьку журналістку не пустили на конференцію “Слуг народу”

Сьогодні, 19 вересня, журналістку громадської організація «Центр журналістських розслідувань «Сила правди» Марію Смик не пустили на конференцію з висунення кандидатів на місцевих виборах обласного осередку партії “Слуга народу”.

Про це у своєму Фейсбук написав директор організації Юрій Горбач.

“Попри те, що Марія в передбачений термін подала заявку на акредитацію, в осередку сьогодні повідомили, що не зможуть допустити, бо приміщення, мовляв, вщент заповнене і доступ отримали лише два ЗМІ. Марія все одно приїхала на партійну конференцію, але в приміщення її не пустили з наведених підстав”, - написав Юрій Горбач.

Він зазначив, що журналістка за останні дні вже відвідувала конференції чотирьох політичних сил і жодного разу подібних проблем не було.

Марія пояснила "Конкуренту", що подавала заявку на акредитацію більш ніж за добу до конференції, проте на неї ніхто не відповів. Лише приблизно за 20-30 хвилин до початку заходу їй зателефонували і сказали, що через карантинні обмеження не зможуть акредитувати. Згодом у партії журналістці пообіцяли надіслати фото з конференції і партійні списки, але сказали, що, на жаль, місць вистачило на представників лише двох медіа.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів