Поділитись:

Що робити, коли в заяві на зміну виборчої адреси були помилки

Четвер, 17 вересня 2020, 14:33
Що робити, коли в заяві на зміну виборчої адреси були помилки

10 вересня минув термін подачі заяв на зміну виборчої адреси виборцями, які фактично проживають не за зареєстрованим місцем проживання або які не мають зареєстрованого місця проживання.

Така заява розглядається органом ведення Державного реєстру виборців не пізніше п’ятнадцяти днів від дня її отримання. Про це повідомляє Луцька міська рада. 

Як пояснили в мерії, якщо заява не містить даних, які повинні в ній зазначатися, чи містить помилки та неточності, які потребують виправлення або уточнення виборцем, орган ведення Державного реєстру виборців невідкладно інформує виборця про наявність у заяві недоліків, що перешкоджають її розгляду, та можливість їх усунення у визначений строк.

У зв’язку з цим виборці, які зверталися до відділу ведення Державного реєстру виборців Луцької міської ради та яким було відмовлено в задоволенні заяви, поданої в електронному вигляді, через зазначені вище обставини, не пізніше п’ятнадцяти днів з дня подання такої заяви можуть особисто звернутися до відділу із заявою в паперовому вигляді щодо зміни виборчої адреси. Усунення виборцем таких недоліків у межах визначеного строку не є поданням нової заяви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів