Поділитись:

На Волині в «Слузі народу» – бунт: йдуть на вибори від іншої політсили

Середа, 16 вересня 2020, 10:00
На Волині в «Слузі народу» – бунт: йдуть на вибори від іншої політсили

Павло Горошкевич, який представляв партію "Слуга народу" у Володимир-Волинському укрупненому районі та був помічником депутата Валерія Стернійчука, заявив, що припиняє свою роботу в цій політсилі. 

Відповідне відеозвернення він опублікував на своїй сторінці у фейсбуці. 

"На жаль, тепер я розумію, що наш романтизм і енергію просто безсоромно використали безсовісні та безчесні політики, які, мов паразити, прилипли до політичної партії президента", – зазначив він. 

Також Павло Горошкевич пояснив, що такому рішенню передували події, які розгорнулися в обласному виборчому та партійному штабі "Слуги народу", зокрема йдеться про висунення кандидатом на міського голову Володимира-Волинського Миколи Юнака.

"Ми не можемо підтримувати рішення осередку щодо висунення кандидата на міського голову Володиимира-Волинського Миколи Юнака, адже він не здатен працювати в команді... Він ні дня не працював в нашій команді, а шукав можливість піти на вибори від рейтингової партії. Таким рішенням обласний осередок дискредитує політичну партію і політику партії", – заявив Горошкевич. 

Відтак Горошкевич відмовляється працювати як представник "Слуги народу", його підтримала місцева команда. Водночас вони підуть на вибори від іншої політичної сили. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів