Поділитись:

У луцькому парку прокоментували ситуацію з хлопчиком, якого не пустили на атракціони

Вівторок, 15 вересня 2020, 15:05

Представник КП «Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки» Павло Цапюк домовився із батьками 10-річного хлопчика з ДЦП, якого на вихідних не пустили на «Веселі гірки», що прокатає його на усіх можливих атракціонах.

Про те, як розвивалася історія, він розповів у коментарі ІА «Конкурент». 

«Мені вчора написала ця пані, ми з нею побалакали на гарних тонах. Я не готовий сказати, що працівник зробив дуже незаконну річ, адже з практики в парку справді було декілька випадків, коли батьки з дитиною, у якої були певні протипоказання, йшли кататися на атракціонах, а потім, коли дитині ставало зле, батьки кидалися на оператора, мовляв, чому не повідомили список діагнозів. А оператор не має права попросити довідку медичну абощо», – зазначив Цапюк. 

Він наголосив: для нього головне – аби в дитини не відклалася ця ситуація в пам'яті.

«Хочу із ним зустрітися, познайомитися, компенсувати йому цю річ морально. Адже видно, що вони каталися на атракціонах раніше. Мене ця ситуація зачепила не як людину з парку, а по совісті. Я розумію людей, які працюють в парку, з якими я дотичний. І не можу пояснити, чому так сталося вчора, адже раніше вони каталися. Можливо, оператор помітив поведінку і перепитав. Я зв'язався з ними і чекаю від них дзвінка. Вони пообіцяли, що наберуть», – розповів представник КП.  

Також він зазначив, що на сторінці парку у соцмережі планують порушити таку тему. Зокрема, повідомити, що у парку готові катати діток з інвалідністю, проте якщо батьки братимуть відповідальність за їхню реакцію на себе.

«Наспраді такі випадки – це рідкість. Прикро, що ця ситуація вийшла одразу на публіку, якби жінка мені одразу написала, думаю, ми все залагодили б і задовільнили дитину», – наголосив Павло Цапюк. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів