Поділитись:

У Луцьку хлопчика з ДЦП не пустили на атракціон

Вівторок, 15 вересня 2020, 12:20

У парку атракціонів у Луцьку 10-річному хлопчику з ДЦП не дозволили покататися на «Веселих гірках». 

Інцидент стався у суботу, 13 вересня. Про нього написала у фейсбуці мама Валентина Федорук. 

"Чоловік, який перевіряв квиточки і за сумісництвом виявився директором центрального парку ім. Лесі Українки, сказав: "За технікою безпеки я не можу ТАКУ дитину садити на атракціон". Ми з чоловіком оніміли....ненадовго. На мої пояснення, що ми тут далеко не вперше, і прохання покликати когось з адміністрації, відповідь була: "Я тут директор". Розмова тривала недовго, і ми поїхали. Можливо, треба було залишитися і спробувати довести директору, що наша дитина хоче, може і має право кататись на атракціонах, та не впевнена, що розмова була б спокійною та культурною. І чому я повинна випрошувати у незнайомого чоловіка (навіть якщо він директор) три хвилини радості для своєї дитини і за свої ж гроші?" – розповіла жінка. 

На ситуацію відреагував директор колективного підприємства "Центральний парк імені Лесі Українки" Павло Цапюк. Зокрема, він пообіцяв, що хлопчик обов'язково прокатається на всіх атракціонах, які йому дозволені за станом здоров’я.

"За довгі роки роботи дуже часті випадки, коли за станом здоров’я були протипоказання, іноді ззовні вони не видимі, а після погіршення стану людини під час катання, батьки/родичі/супроводжуючі відразу налітали на оператора з претензіями, мовляв, чому ніде не написано, чому в нас не запитали?"– написав він. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів