Поділитись:

У Луцьку відкрили оновлений «Колос» (фото)

Середа, 09 вересня 2020, 13:40
У Луцьку відкрили оновлений «Колос» (фото)

З моменту введення в експлуатацію, а це вже 33 роки, спортивний комплекс “Колос” капітально не ремонтувався. За цей час він був доведений до плачевного стану. Однак ситуація змінилася нещодавно.

За кошти, виділені з обласного та міського бюджетів, спонсорів, вдалося капітально відремонтувати кілька залів, коридори, роздягальні, душові, санвузли, фоє. Оновлений спорткомплекс презентували у середу, 9 вересня – повідомили в пресслужбі Луцької міської ради. 

Зі слів радника міського голови Ігоря Поліщука, це перша частина ремонту. У найближчому майбутньому необхідно замінити вікна, відремонтувати фасад, провести благоустрій території перед входом.

У Луцьку відкрили оновлений «Колос» (фото)У Луцьку відкрили оновлений «Колос» (фото)У Луцьку відкрили оновлений «Колос» (фото)У Луцьку відкрили оновлений «Колос» (фото)У Луцьку відкрили оновлений «Колос» (фото)У Луцьку відкрили оновлений «Колос» (фото)У Луцьку відкрили оновлений «Колос» (фото)У Луцьку відкрили оновлений «Колос» (фото)У Луцьку відкрили оновлений «Колос» (фото)У Луцьку відкрили оновлений «Колос» (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів