Поділитись:

Волинський «Спорт для всіх» матиме нового керівника (фото)

Вівторок, 08 вересня 2020, 15:24

На засіданні конкурсної комісії Волинської обласної ради для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області розглядалося питання про кандидатуру на посаду директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

На місце керівника претендували двоє кандидатів: в.о. керівника закладу Альона Ковальчук та керівник обласної федерації вільної боротьби Олександр Кулаков, – повідомляє пресслужба облради.

Комісія відзначила, що обидва кандидати гідні для керівництва закладом, однак під час закритого голосування перевагу надали Олександру Кулакову. Разом з тим йому рекомендували призначити Альону Ковальчук своїм заступником.

Програми кандидатів – подібні. Обоє мають наміри популяризувати спорт та фізкультуру, пропагувати здоровий спосіб життя та активний відпочинок.

Рішення конкурсної комісії є рекомендаційним. Питання розглядатиметься на засіданнях постійних комісій з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму, а також на комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Остаточне рішення ухвалять на сесії обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів