Поділитись:

Половина дитсадка у Нововолинську йде на карантин – підозра на спалах коронавірусу

Четвер, 03 вересня 2020, 22:02
Половина дитсадка у Нововолинську йде на карантин – підозра на спалах коронавірусу

З 4 вересня три групи із шести у Нововолинському ДНЗ №2 закривають на карантин. Таке рішення прийняла комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Троє працівників цього закладу мають симптоми коронавірусної хвороби і наразі перебувають на самоізоляції, йдеться на сайті Нововолинської міськради

За словами першого заступника міського голови, секретаря ради Андрія Сторонського, на сьогодні вкрай негативна ситуація із обстеженнями на коронавірусну інфекцію. По два тижні пацієнти чекають результатів ПЛР-тестування. Зараз в інфекційному відділенні Нововолинської ЦМЛ з підозрами лікується близько 30 чоловік з міста та сусідніх районів. Андрій Сторонський доручив керівникам нововолинських медзакладів і міськрайонного відділу ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України» підготувати відповідні звернення у Волинський обласний лабораторний центр.

Як інформують у міськраді, аби спрацювати на випередження і не допустити поширення коронавірусної інфекції, комісія прийняла таке рішення. Відновлять роботу у трьох групах ДНЗ №2, які відправляють на карантин, після отримання результатів ПЛР-діагностики. 

Як повідомила заступниця начальника управління освіти Наталія Тарасенко, працівники, які мають підвищену температуру, з різних груп. З'ясовуватимуть стан здоров’я вихованців та інших працівників цього закладу.

Також комісія з ТЕБ та НС вирішила відновити з понеділка, 7 вересня, роботу ДНЗ №3, який перебував на карантині з 25 серпня. Нагадаємо, 5 працівників у цій дошкільній установі також мали підвищену температуру. За цей період інших хворих там не виявлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
29 березня 2024