Поділитись:

За яких умов можливе введення тотального карантину в Україні

Середа, 02 вересня 2020, 06:50

Запровадження тотального карантину на території України є можливим за умови заповненості ліжок в медичних установах та перевищення показників захворюваності  на COVID-19 в усіх областях.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, - передає "УНН".

На питання, чи розглядають в Міністерстві можливість тотального карантину, якщо кількість інфікувань в день буде збільшуватися, Степанов відповів:

"Ми вважаємо, що ми і далі будемо діяти та наполягаємо на цьому саме в умовах адаптивного карантину. Саме адаптивний карантин, в якому ті чи інші обмеження залежать від епідеміологічної ситуації в конкретному місці, або районі".

За його словами,використання тотального карантину можливе у випадку, якщо у всіх без виключення районах та містах України будуть перевищувати відповідні показники.

"Коли ми говоримо про… (можливість –ред.) тотального карантину, тотальних обмежень, то в такому випадку це у всіх без виключення районах та містах нашої країни повинні перевищувати відповідні показники щодо кількості нововиявленних захворювань, або щодо заповненості ліжок в наших лікарнях", - розповів Степанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів